Sezóna 2013 začíná již brzy!

31.03.2013 13:32

Do letošní divadelní sezóny vstupuje Spolek 3D rovnou s několika hrami! Představíme divákům pohádku O ševci Ondrovi a komtesce Julince, dvě uličnická představení Puntíkáři a Klofáci a nově i loutkové divadlo O dědkovi, který chtěl chodit do školy.

PROGRAM

DUBEN 2013: V týdnu 8. - 12.dubna hrajeme pro mateřskou školu v Dambořicích loutkové představení O dědkovi, který chtěl chodit do školy. Po představení pak odjíždíme do Klobouk u Brna na tamní Městské víceleté gymnázium, kde pro studenty odehrajeme představení Klofáci. 

KVĚTEN 2013: Pátek 17.května, katolický dům Dambořice - dopolední představení O ševci Ondrovi a komtesce Julince hrajeme primárně pro mateřskou a poté hrajeme pro základní školu představení Puntíkáři. Vítáni jsou však všichni!

Sobota 18.května, KD Dambořice - večerní představení Puntíkáři a Klofáci, hrajeme pro širokou veřejnost.

Neděle 19.května, KD Dambořice - odpoledne hrajeme opět pohádku O ševci Ondrovi a komtesce Julince, následovanou představení Klofáci. Obě pro širokou veřejnost.

ČERVEN 2013: Sobota 8.června, Multifunkční hřiště Dambořice - naším posledním představením bude loutkové divadlo O dědkovi, který chtěl chodit do školy. A to k příležitosti dětského dne v Dambořicích, který pořádá spolek dobrovolných hasičů spolu s obcí Dambořice.

O přesných časech představení vás budeme ještě průběžně informovat. Těšíme se vaši návštěvu!